Ik ben een allround schildersbedrijf en lever hoogwaardig schilderwerk waar u lang plezier van heeft.Van de complete restauratie van een monumentaal grachtenpand tot het schilderen van een kinderkamer of een meubelstuk. Binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, schepen, meubels, vloeren alles is bespreekbaar. Ook grote opdrachten zijn geen probleem voor mij. Door de jaren heen heb ik een netwerk opgebouwd van betrouwbare collega schilders, timmerlieden, stukadoors, elektriciens en loodgieters. Met deze mensen werk ik al jaren samen en zij hebben dezelfde hoge standaard van werken als ik. Ik beveel ze daarom ook graag aan.

werkwijze

Iedere opdracht is anders en ik wil graag zien wat er moet gebeuren. Daarom kom ik altijd eerst langs bij de opdrachtgever. Zo kan ik de staat van het bestaande schilderwerk bekijken, bepalen of er bijvoorbeeld sprake is van houtrot en de wensen van de opdrachtgever bespreken. Voor grote of specifieke projecten maak ik ook gebruik van mijn leveranciers om een verfbestek te maken. Hierin staat uitgebreid beschreven welke producten voor welke ondergrond het meest geschikt zijn. Omdat de verfleverancier hier het meeste vanaf weet is dit zeker voor complexere opdrachten een aanrader. Op basis hiervan maak ik een uitgebreide offerte. Deze is uiteraard altijd vrijblijvend.

Na akkoord op de offerte ga ik aan de slag en wordt de ondergrond zo goed mogelijk voorbereid. Een grondige voorbereiding is de basis voor duurzaam schilderwerk. In deze fase vinden ook alle reparaties aan de ondergrond plaats. Zijn er grote reparaties nodig aan het houtwerk, dan werk ik samen met een gespecialiseerde timmerman. Als er bijzonderheden aan het licht komen, dan neem ik deze altijd op voorhand met de opdrachtgever door en bespreken we de mogelijkheden en de kosten.

Als de ondergrond voorbereid is kan het lakken beginnen. Eerst de grondlaag en deze wordt afgewerkt met één of twee eindlagen. Afhankelijk van de verf en de staat van het geschilderde.

Ik lever altijd garantie op mijn schilderwerk en wil graag dat mijn klanten 100% tevreden zijn.

mooie merken

Ik lever kwalitatief hoogwaardig schilderwerk, waar u lang plezier van zal hebben. Om deze reden werk ik met gerenommeerde merken die ook staan voor kwaliteit. Per opdracht bepaal ik wat de beste keuze is. Een greep uit de producten waar ik mee werk:

WijzonolReliusInducoat en Nelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>